Image

TRADITIONAL HIŠE

Očarljive in ekonomične
Image

MODERN HIŠE

Udobje brez kompromisa
Image

URBAN HIŠE

Vaša mestna oaza

Ena hiša,
veliko prednosti

Montažne hiše imajo v primerjavi s klasično gradnjo veliko prednosti. Gradijo se hitreje in ugodneje kot zidane, so trajne, zaradi energetske učinkovitosti pa bodo hiše Savox varčevale z vašo energijo in vašim denarjem v mrzlih zimskih ter vročih poletnih dneh. Hiše Savox so ekološke, ne onesnažujejo narave in so popolnoma varne za življenje – odporne so proti požarom, poplavam in potresom.

Dva sistema gradnje

V skladu z vašimi potrebami, željami in možnostmi vam nudimo dva sistema gradnje vaše montažne hiše: roh-bau (nedokončana gradnja) in »ključ v roke«. Roh-bau (nedokončana gradnja) pomeni zgrajen, pokrit objekt z napeljanimi glavnimi vodi instalacij in postavljenimi fasadnimi paneli. »Ključ v roke« je popolnoma končana montažna hiša, v katero se lahko takoj vselite.

Tri desetletja izkušenj

Družba »Savox« že skoraj trideset let nudi rešitve za vaš dom in izboljšuje kakovost življenja zadovoljnim strankam po vsej Evropi. Na podlagi znanstvenih dosežkov in razvoja opreme v lesni industriji premikamo meje kakovosti do najvišjih možnih standardov. Ponosni smo na naš referenčni seznam, v katerem so objekti najrazličnejše zahtevnosti, od enostavnih in kratkotrajnih do kompleksnih multidisciplinarnih večletnih projektov.

KATALOG

Za več informacij poglejte naš katalog

CERTIFIKATI

Naša proizvodnja Savox d.o.o. Milići v Bosni in Hercegovini ima sledeče certifikate:
Image module

PARTNERJI

NOVICE

Seznanite se z najnovejšimi novicami iz naše družbe in sveta gradbeništva.